Harry Potter och De Vises Sten Ljudbok​

Plötsligt händer det märkliga ting i den lilla staden! Mystiska stjärnskott på himlen och svärmar av ugglor mitt på dagen, katter som läser kartor och underliga människor som står i gathörnen och viskar. De viskar om en viss Harry Potter … Föräldralöse Harry Potter bor hos sina elaka styvföräldrar och deras vidrige son. En helt ny värld öppnar sig för Harry när det visar sig att han egentligen är en trollkarl och börjar Hogwarts skola för häxkonster och trolldom, en värld full av magi och spännande äventyr!

Harry Potter och de vises sten är en abolut klassiker som aldrig slutar att underhålla. Om man är en riktig HP-nörd som jag så lovar jag att det är minst lika underhållande att lyssna på den som ljudbok som att läsa den själv.

Lyssna på Harry Potter och De Vises Sten som ljudbok helt gratis i hela 21 dagar, via den fantastiska ljudboks-appen BookBeat genom att klicka nedan.

Av:    J.K Rowling
Språk:    Svenska
Längd:    9T 40M
Inläst av:    Björn Kjellman

Harry Potter och Hemligheternas kammare Ljudbok

Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Men hur ska han stå ut med den omåttligt stroppige professor Lockman? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena Hogwartseleven efter den andra. Är det Harrys fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker – Harry Potter själv?

Lyssna på Harry Potter och Hemligheternas kammare som ljudbok helt gratis i hela 21 dagar, via den fantastiska ljudboks-appen BookBeat genom att klicka nedan.

Av:    J.K Rowling
Språk:    Svenska
Längd:    10T 58M
Inläst av:    Björn Kjellman

Harry Potter och Fången från Azkaban Ljudbok

I tolv långa år har den ökända Sirius Black hållits fången på fortet Azkaban. Han är anklagad för att ha dödat tretton människor i samma förbannelse. Han anses vara den självklare efterträdaren till den onde Lord Voldemort. Nu har Sirius Black rymt …

Lyssna på Harry Potter och Fången från Azkaban som ljudbok helt gratis i hela 21 dagar, via den fantastiska ljudboks-appen BookBeat genom att klicka nedan.

Av:    J.K Rowling
Språk:    Svenska
Längd:    14T 13M
Inläst av:    Björn Kjellman

Harry Potter och Den Flammande Bägaren Ljudbok

En natt vaknar Harry Potter av att ärret i pannan brinner som eld – ett säkert tecken på att Lord Voldemort befinner sig i närheten.

Harry får snart annat att tänka på när världsmästerskapen i quidditch går av stapeln. Och när sommarlovet är slut väntar en överraskning: tillsammans med två andra trollkarlsskolor, Durmstrang och Beauxbatons, ska Hogwarts tävla i en mytomspunnen trekamp. Bara en från varje skola får delta. Alla är lika spända på vems namn som kommer att dras ur den flammande bägaren.

Lyssna på Harry Potter och Den Flammande Bägaren som ljudbok helt gratis i hela 21 dagar, via den fantastiska ljudboks-appen BookBeat genom att klicka nedan.

Av:    J.K Rowling
Språk:    Svenska
Längd:    10T 58M
Inläst av:    Björn Kjellman

Harry Potter och Fenixorden Ljudbok

Harry Potter har fått nog. Sommarlovet hos Dursleys har varit värre än någonsin. Hans bästa vänner verkar inte bry sig om honom, han har inte fått några nyheter från trollkarlsvärlden på hela sommaren och han riskerar dessutom att bli relegerad. När Harry väl återvänder till Hogwarts för sitt femte år är ingenting som det brukar vara, och den stora frågan är: När ska Lord Voldemort slå till igen?

Lyssna på Harry Potter och Fenixorden som ljudbok helt gratis i hela 21 dagar, via den fantastiska ljudboks-appen BookBeat genom att klicka nedan.

Av:    J.K Rowling
Språk:    Svenska
Längd:    33T 19M
Inläst av:    Björn Kjellman

Harry Potter och Halvblodsprinsen Ljudbok

I Harry Potter och Halvblodsprinsen går Harry Potter i sjätte årskursen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han kastas rakt in i kampen mellan det onda och det goda.

Trollkarlsbefolkningen i England uppmanas vara på sin vakt och Dumbledore varnar för att Lord Voldemort är i färd med att värva anhängare för ett nytt försök att gripa makten. Ska Harry än en gång tvingas duellera med Den-som-inte-får-nämnas-vid-namn?

Lyssna på Harry Potter och Halvblodsprinsen som ljudbok helt gratis i hela 21 dagar, via den fantastiska ljudboks-appen BookBeat genom att klicka nedan.

Av:    J.K Rowling
Språk:    Svenska
Längd:    21T 47M
Inläst av:    Björn Kjellman

Harry Potter och Dödsrelikerna Ljudbok

Det sista sommarlovet från Hogwarts är snart slut och Harry Potter väntar otåligt på Privet Drive. Medlemmar ur Fenixorden ska komma och hämta honom och föra honom till en säker plats, utan att Voldemort och hans anhängare får reda på vart han tar vägen. Men när han väl kommit i säkerhet – vad ska han göra då? Hur ska Harry kunna utföra den livsfarliga och omöjliga uppgiften som professor Dumbledore har gett honom?

Lyssna på Harry Potter och Dödsrelikerna som ljudbok helt gratis i hela 21 dagar, via den fantastiska ljudboks-appen BookBeat genom att klicka nedan.

Av:    J.K Rowling
Språk:    Svenska
Längd:    21T 47M
Inläst av:    Björn Kjellman

Omdöme
Datum:
Namn på ljudbok:
Harry Potter serien - ljudbok
Betyg:
51star1star1star1star1star